Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#فروش

اگر سند منزل را ب عنوان تای ترجمه و معرفی کنیم ولی برای تکمیل تمکن ناچارا منزل را بفروشیم آیا مشکلی در پرونده ایجاد میشود؟
2021-09-02 11:37:00 #Montreal [ترجمه] دانشگاه

میخواستم ببینم تو هلیفکس فروشگاه ایرانی وجود داره؟
2021-09-02 20:22:00 #Nova scotia [فروشگاه] دانشگاه

آیا کسی میدونه که من میتونم تکستبوکهای درسهامو از کتابخونه دانشگاه تورنتو به صورت بلند مدت قرض بگیرم یا خیر؟ قیمت کتابها بالاست و من دنبال به صرفه ترین روش برای گرفتنشون هستم اگر پیشنهاد دیگهای هم دارید ممنون میشم کمک کنید پیدیاف آنلاین هیچجا نیست، آیا سایتی یا جایی رو میشناسید که کتابهای دسته دوم بفروشه؟ که قیمتشون کمتر باشه
2021-09-08 12:15:00 #Toronto [دانشگاه] دانشگاه

خدمتتون داشتم: من یک قرص همیشه باید مصرف کنم، چجوری میتونم اون رو براحتی از داروخونه های اونجا بگیرم؟ ایا داروخونه ها بدون نسخه پزشک کانادایی هم میفروشن؟ هرگونه اطلاعاتی در این زمینه دارید ممنون میشم راهنمایی کنیدباسپاس?
2021-09-28 20:45:00 #New brunswick [پزشک] دانشگاه

و خدمت گرامی، سوالی در مورد رشته technical sales engineering یا sales engineering(رشته ای که تازه بنده سرچ کردم و دیدم در زمینه فروش صنعتی هست) دارم ٱیا در کانادا تدریس میشه من از کجا میتونم جویا بشم این رشته یا رشته های زیرشاخه مدیریت فروش در کانادا رو؟ و ٱیا در مقطع msc بهمون فول فاند میدن در این رشته، درضمن رشته تحصیلی من در مقطع لیسانس مهندسی مواد هست و چند ساله که در خرید خارجه و بازرگانی خارجه در شرکت سیمان جهت تامین قطعات و خرید رول های کاغذی ساک کرافت و همچنین مدیر فروش بازاریابی در شر
2021-10-05 15:12:00 #Alberta [فاند] دانشگاه

، فروشگاه انلاين داخل توخوآ براي خريد مواد غذايي جايي رو سراغ داريد كه بتونيم دم در پول نقد بهشون بديم؟
2021-10-06 13:07:00 #Quebec [فروشگاه] دانشگاه

که شاید خنده دار باشه براتون ولی واقعا دغدغه ست برامن? من ژانویه قراره بیام اونجا (اگر ایشالا ویزام بیاد) بعد وسط زمستون و سرما? لباس گرم که اکثرا میگن از ایران نیارید بدرد نمیخوره سوال من الان اینه که من بهرحال تا برسم مونترال، بیام شهر تخوا، دو هفته قرنطینه باشم، بعد تازه برم دنبال خرید لباس گرم که نمیشه قندیل بستم تا اون موقع? شما راهکاری دارین؟ مثلا برند یا فروشگاه خاصی تو ایران هست که لباس گرم مناسب کانادا بشه خرید؟؟؟ حداقل برا روزای اول تا فرصت بشه اونجا برم خرید
2021-10-24 14:09:00 #Quebec [فروشگاه] دانشگاه

کسی کتاب six sigma رو داره؟ برای درس methodology رشته quality systems میخواستم
2021-09-03 16:31:00 #Montreal

ی که کلاس ها آنلاین از ایران شروع کردن کتاب هایی که توو ایران پیدا نمیشه رو چطوری می خرن؟ اکثر کتاب ها فرانسوی هستن و نسخه اینترنتی هم ندارن چطوری میشه تهیه شون کرد؟
2021-08-31 05:42:00 #Montreal